Adam McKay gör Uptown Saturday Night-remake

Adam McKay gör Uptown Saturday Night-remake

Adam McKay förhandlar med Warner Brothers om att regissera en remake av 1974-komedin Uptown Saturday Night, med Will Smith och Denzel Washington i samtal för huvudrollerna.

Originalet hade Bill Cosby och Sidney Poitier i huvudrollerna som två vänner som går på en illegal nattklubb och blir rånade. Först efter rånet upptäcker de att en av dem hade vunnit på lotteri, och att lotten låg i den stulna plånboken. Duon ger sig ut på en jakt efter de två rånarna för att få tillbaka vinstlotten. Den senaste utkastet till remakens manus skrevs av Tim Dowling.

Tanken är att Adam McKay ska börja jobba på filmen efter att han är klar med Anchorman 2, vars produktion påbörjas tidigt 2013. Adam McKay jobbade senast på The Other Guys från 2010. Will Smith och Denzel Washington har länge velat göra ett projekt tillsammans, så om möjligheten uppenbarar sig är chanserna goda att de kommer att spela huvudrollerna.

Kategoriserad under Komedi

En kommentar

  1. Ni som står bakom bloggen.

    UPPDATERA, ni gör ju ett jättebra jobb. Men jag ser att ni har sovit sedan dess från 27 april 2012…………

    11 maj 2013 @ 23:40
Server error!

Server error!

The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the server is overloaded or there was an error in a CGI script.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 500

www.filmnyheter.nu
Thu May 28 05:37:36 2015
Apache