Sabrina the Teenage Witch får superhjältemakeover

Sabrina the Teenage Witch får superhjältemakeover

Sony Pictures kommer att göra en filmremake av TV-serien Sabrina the Teenage Witch i vilken Sabrina kommer att bli omstöpt som superhjälte.

Live action-filmen kommer att vara en ursprungshistoria i stil med Spider-Man i vilken en tonårig Sabrina tvingas lära sig hantera sina nyupptäckta krafter. Andrew Barrer och Gabriel Ferrari kommer att skriva filmens manus, och Real Steel-producenterna Don Murphy och Susan Montford producerar. Regissören Mark Waters (Mean Girls) jobbade på presentationen som sålde Sony Pictures på idén, och beroende på hur hans schema ser ut kan han komma att regissera filmen.

Sabrina the Teenage Witch var ursprungligen en serietidning av Archie Comics, men har genom åren blivit mer känd för sina adaptioner: tre olika animerade serier och en sju säsonger lång live action-sitcom med Melissa Joan Hart i huvudrollen som Sabrina (bilden). Filmversionen av tonårshäxan beskrivs som vassare än TV-serieversionerna, men Sabrinas sidekick, den talande katten Salem, kommer att återvända.

Ingen information om datum eller skådespelare ännu.

Kategoriserad under Action

Skriv en kommentar

Din e-postadress blir aldrig publicerad eller delad med andra.
Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

eller