The Avengers slår förbokningsrekord

The Avengers slår förbokningsrekord

Marvel kan slå sig för bröstet efter att MovieTickets.com har avslöjat att The Avengers har förhandsbokats fler gånger än alla tidigare The Avengers-relaterade Marvel-filmer sammanlagt i USA.

Det inkluderar Captain America, Thor, Iron Man and Iron Man 2, som alla var stora till mycket stora framgångar i biograferna. The Incredible Hulk från 2008 är av någon anledning inte inkluderad i sammanställningen – antagligen då filmen inte inkluderade någon alla medlem i superhjältegruppen.

Enligt MovieTickets.com är 56 procent av de förhandsbokade biljetterna för 3D-visningar av filmen, och nästan 37 procent av dem är för IMAX-visningar.

Årets stora fråga bland box office-intresserade har varit vilken av The Hunger Games, The Avengers och The Dark Knight Rises kommer att bli årets mest framgångsrika film, och baserat på intresset för premiären verkar The Avengers ha en god chans att ta titeln. The Hunger Games har dragit in nästan 600 miljoner dollar så här långt, och The Dark Knight Rises har svensk biopremiär den 25 juli.

The Avengers rullar i svenska biografer från och med imorgon. Baserat på tidiga recensioner gör du bäst i att inte missa den.

Kategoriserad under Action, Äventyr, Försäljning

En kommentar

  1. The Avengers slog bokningsrekord i min lilla håla med, aldrig tidigare har biobiljetterna försvunnit så fort.

    28 april 2012 @ 11:37

Skriv en kommentar

Din e-postadress blir aldrig publicerad eller delad med andra.
Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

eller