True Blood-varulv kan bli Superman

True Blood-varulv kan bli Superman

Jakten efter nästa Superman är i full fart, och det verkar som att Zack Snyder, filmens regissör, har lagt ögonen på den relativt okände Joe Manganiello från True Blood.

Joe Manganiello, som spelar en varulv i HBO:s TV-serie, närvarade vid en mässa i helgen, och under en frågor och svar-session med besökarna avslöjade han att han har pratat med Warner Bros. om att spela huvudrollen som Superman i den kommande filmen Superman: Man of Steel. Det enligt True-Blood.net.

Skådespelaren loggade in på sitt Twitter-konto senare samma dag för att förtydliga. Han skrev då följande:

“Just to be clear… as of today, I am not ”negotiating” to play SuperMan… but keep your fingers crossed and thanks for the wishful thinking!”

Det är en smula oklart exakt vad Manganiello menar. En kvalificerad gissning är att han pratat med Warner Bros. om att få spela rollen, men att diskussionerna inte är så pass fortskridna att de faktiskt har börjat förhandla om inspelningsscheman, löner och andra praktiska frågor.

Superman: Man of Steel planeras att ha premiär i december 2012. Zack Snyder, filmens regissör, har tidigare sagt att han vill ha en medelålders skådespelare i huvudrollen.

Skriv en kommentar

Din e-postadress blir aldrig publicerad eller delad med andra.
Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

eller